FASILITATSIYA VA FASILITATOR YONDASHUVI XAQIDA - Mohlaroyim , Mamaraimova (Scientific Impulse, 2023)
Trening olib borishdan avval, tashkilotchilar trenerning etarli bilimga ega ekanligiga ishonch hosil qilmoqchi bo’ladi. Hayolga keladigan birinchi narsa – bu, tajriba va bilimni sinash. Lekin trener bilag’on bo’lishi, ya’ni barcha savollarga javob bilishi kerakmi? Keling, bir fursatga bu shunday ekanini tasavvur qilaylik. Shuningdek, tasavvur qilaylikki, bu darajadagi mutaxassis va bilag’onga bu auditoriya nima uchundur kerak.