ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARNING NUTQIDAGI KAMCHILIKLARNI O‘RGANISH - Zoirova Marhabo Yahyo qizi (Scientific Impulse, 2023)
Zaif eshituvchi bolalarda nutqning fonetk-fonematik tomonlarining buzulishi.