МИЛЛИЙ ИҚТИСОДИЁТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ТАЪЛИМ КЛАСТЕРИНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Рустамов А. Қ (Scientific Impulse, 2023)
Ўзбекистон Республикаси 2017-2021-йилларда ривожлантиришнинг 5 устувор йўналиши бўйича Ҳаракатлар стратегияси, 2022-2026-йилларга мўлжалланган “Янги Ўзбекистоннинг тараққиёт стратегияси” дастурларида инновацион иқтисодиётни шакллантириш асосий мақсадлардан бири бўлиб қабул қилинди.