МАКТАБДА КИМЁ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА МАСАЛАЛАРНИНГ ЎРНИ - Ажиниязова Ш.С; Утениязов К.К (Scientific Impulse, 2023)
Мақолада мактабда кимё фанини ўқитишда ўқувчиларнинг фикирлаш қобилиятини, фанлар аро алоқаларни шакиллантиришда кимёвий масалалаларнинг ўрни курсатилган.