KIMYOVIY MASALA VA UNING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI - Ajiniyazova Sh.S; Uteniyazov K.K (Scientific Impulse, 2023)
Hisoblash masalasi tushinchasi ta'lim faoliyatining zamonaviy nazariyasi va amaliyotidagi eng muhim tushunchalardan biri bo’lib, hisoblash masalalarini yechish kimyo fanining asosiy masalalaridan biridir.