КОРХОНА БОШҚАРУВИДА КОРПОРАТИВ АХБОРОТ ТИЗИМЛАРИНИ ЖОРИЙ ЭТИШ ЙЎЛЛАРИ - Фармонов Илҳомжон Иқболжон ўғли; Абдуллаев Мунис Қурбонович (Scientific Impulse, 2023)
Мақолада корхоналар учун корпоратив ахборот тизимларини яратиш ва ривожлантириш бўйича лойиҳаларнинг энг муҳим хусусиятлари кўриб чиқилган, асосий муаммолар ва муваффақиясизликни амалга ошириш сабаблари таҳлил қилинган, уларнинг лойиҳа самарадорлигига таъсири баён этилган. Корхоналар учун корпоратив ахборот тизимларини яратиш ва ривожлантириш бўйича лойиҳаларнинг енг муҳим хусусиятлари кўриб чиқилиб, асосий муаммолар ва муваффақиясизликларнинг амалга ошириш сабаблари ўрганилган. ERP тизимларининг бизнес-жараёнларни амалга ошириш учун функционал имкониятлар кўриб чиқилган ҳамда корхоналар учун ушбу тизимдан фойдаланиш юқори натижаларга олиб келиши бўйича хулосалар келтирилган.