ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА САНОАТ КОРХОНАЛАРИНИНГ ОҚОВА СУВЛАРИНИ ОҚИЗИШ ТИЗИМЛАРИДАГИ МУАММОЛАР - Ахунов Даниер Бахтиерович; Машрапов Баходир Олимжанович; Дадахонов Фозилхон Баҳодирхон ўғли (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасидаги саноат корхоналарининг оқова сувларини оқизиш тизимларидаги муаммолар ва шу муаммоларнинг ечимлари тўғрисида маълумот берилган