ТАЛАБА-ЁШЛАРДА ИЖОДИЙ ФИКИРЛАШ ХУСУСИЯТЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Фатуллаев Азизжон Насулло ўғли (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада талаба-ёшларнинг ижодий фикирлаш хусусиятларини шакллантиришнинг педагогик-психологик хусусиятлари ҳақида фикр мулоҳаза юритилган.