TURKISTON O’LKASIDA YASHAGAN TURKIY XALQLAR VA ULARNING ETNIK TARKIBI - Safarov Tolib Todjievich (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada Turkiston o’lkasida yashgan turkiy xalqlarning etnik tarkibi, ular o’rtasidagi urug’ qabila munosabatlari hamda urf-odatlariga oid ayrim munosabatlar haqida mulohaza yuritilgan.