QOZOG‘ISTONDA AVTOMOBIL YO‘LLARI HOLATI - Jabborqulov Jahongir Jo‘raqul o‘g‘li (Scientific Impulse, 2023)
Qozog‘iston Respublikasida siyosiy, iqtisodiy va ijtimoiy munosabatlarni barqarorlashtirish sharoitida yo‘llarni normal holatda saqlash muhim masalalardan biridir. Ushbu maqolada respublikaning avtomobil tarmog‘ining rivojlanishi va olib borilayotgan bir qancha ishlar haqida fikr yuritildi.