TRANSFORMATORLAR AKTIV QISMLARINI TAYYORLASHDA QO’LLANILADIGAN ASOSIY MATERIALLAR - Taslimov A. D; Meliqo’ziyev.M.V; Mashrabov.D.R (Scientific Impulse, 2023)
Bu maqolada transformator va EM ning ferromagnit po’lat listlar qanday tayyorlanishi, chulg’amlarining mis va aluminiydan tayyorlanishi, po’lat listlar va chulg’amlarning izolyatsiyasida issiqlikka chidamli materiallarning sinflari keltirilgan.