BOLALARDA PSIXOLOGIK TRAVMALARNING KELIB CHIQISH SABABLARI VA ULARNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - Raximova Roxat Boysoatovna; Raxmiddinova Durdona Tolib qizi; Ibragimova Nilufar Yuldoshali qizi (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada bolalar psixologik travmalar va ularning paydo bo’lish sabablari, ularning turlari haqida fikr yuritiladi. Bolalardagi psixologik travmalarni bartaraf etish yo’llari va oldini olish chora tadbirlari haqida bayon qilinadi. bolalik travmalari,zo’ravonlik,ruhiy tushkunlik,xavotir,terapiya,ona roli, ruhiyat, zo’riqish;