VIRTUAL O’YINLARNING YOSHLARNING ONGIGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Raximova Roxat Boysoatovna; Avlayarov Quvonchbek Ro’zimurod og’li (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada hozirgi kunda hayotimizga kirib kelgan va jamiyatimizning barchga qatlamlari orasida keng tarqalayotgan virtuallashuvning bizning yashash tarzimizga ta’siri va uning salbiy jihatlari haqida so’z yuritiladi. Shu bilan bir qatorda quyidagi maqola virtual olam o’zi nima? U bizning hayotimizga qanday kirib keladi? yoshlar rivojlanishiga ta’siri qanday? kabi savollarning javobini topishga yordam beradi.