TAJRIBA GURUHLARIDAGI HAYVONLARNI OZUQLANTIRISH VA ASRASH SHAROITI - M. A. Nortasheva; Sh.Vapayeva; I.O‘razimbetov (Scientific Impulse, 2023)
Hayvonlarni ozuqlantirish, saqlash, asrash sharoiti, sog‘ib olinadigan sut miqdori, sigirlarning tuqqandan keying ozuqasiga e’tibor va buzoqlarni asrash, ularning ozuqasi.