QUYMA DETALLARNI KONSTRUKSIYALARINI BELGILASH VA TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI - Yoqubov Jaloliddin G’ayratjon o’gli; T.N.Raxmonov (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada quyma detallarni konstruksiyalarini belgilash hamda ularni takomillashtirish yo’llarini zamonaviy va natijaviy usullari haqida batafsil ketirib o’tilgan.