ПЛУГЛАР ИШ ОРГАНЛАРИ РЕСУРСИНИ ОШИРИШ УСТИДА ОЛИБ БОРИЛГАН ИЛМИЙ-ТАДҚИҚОТ ИШЛАРИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Косимова Малохатхон Каримовна (Scientific Impulse, 2023)
Тупроққа ишлов берадиган машиналарнинг тез ейилиб ишдан чиқадиган ишчи органлари ресурсини ошириш бугунги кунда долзарб масалалардан ҳисобланади. Қишлоқ хўжалик машиналари ишчи органларининг ресурсини ошириш устида режали тадқиқотлар олиб бориш орқали республикамизда ишлаб чиқариладиган ишчи органларнинг ресурсини сезиларли даражада орттириш мумкин. Ушбу масалани ечишга қаратилган илмий-тадқиқот ишлари таҳлили мақолада ёритиб берилган.