SANOAT KORXONALARINING TA’MINOT ZANJIRIDA LOGISTIK JARAYONLARNI TAKOMILASHTIRISH - Nasirov Ilxam Zakirovich; Maxmudov Ozodbek Erkinboevich (Scientific Impulse, 2023)
Logistikada maxsulot harakatlanuvchi zanjir bo‘yicha harakatlanib, ishlab chiqariladi, tashiladi, sotiladi yoki zahiralarni tashkil etadi. Zahiralarni boshqarish strategiyasini korxonalar ishlab chiqadi. Xaridor faqatgina maxsulotni fizik obyekt sifatida emas, balki bu maxsulot sotilishiga yordam beradigan xizmatlarni ham sotib oladi.: