MAHSULOT QIYMATINI YARATISHDA QIYMAT ZANJIRI USULINI RIVOJLANTIRISH - Sarimsaqov Akbarjon Muminovich; Kamron Yo‘Ldoshov Qahramonjon o`g’li (Scientific Impulse, 2023)
Mahsulot qiymatini qiymat zanjirida yaratishning usuli ishlab chiqilgan, “biznes tizimi” kontseptsiyasi asosida qurilgan sanoat kompaniyasining odatiy qiymat zanjirini keltirilgan “Qiymat zanjiri”da korxona faoliyati tovar ishlab chiqarish, sotish va sotishdan keyingi xizmat ko‘rsatish bilan bog‘liq alohida elementlar va ulanishlarni takomillashtirish yoki chiqarib tashlash orqali xarajatlarni kamaytirish orqali korxonaning raqobatbardoshligini oshiriladi