ОЛИЙ МАТЕМАТИКА ФАНИНИНГ “ЧИЗИҚЛИ ТЕНГЛАМАЛАР СИСТЕМАСИ ” МАВЗУСИНИНГ ЎҚИТИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Комолова Гулхаё Шукирилло қизи (Scientific Impulse, 2023)
Мақолада техник олий таьлим институтларида олий математиканинг “Чизиқли тенгламалар системаси” мавзусининг ўқитиш технологиялари ёритилган бўлиб, ушбу технологиялар ёрдамида талабалар мавзу бўйича билимларни тушуниш ва ёдда сақлаб қолиш даражасини оширишдан иборат.