FIZIKA FANINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Sultonova Feruzaxon Maxmudjanovna (Scientific Impulse, 2023)
Fizika fanining texnika va uning boshqa tabiiy fanlar bilan aloqasi va bu fanlar rivojidagi ahamiyati. Texnika va texnologiya rivojlanishining fizika fani rivojiga ta’siri. Fizika va matematika fanlari aloqadorligi. Fizika fanining predmeti va uslublari. Yangi information texnologiyalarni tadbiq qilish. Zamonaviy fizika fanining asosiy rivojlanish yo’nalishlari va muammolari.