FAZODA SODDA GEOMETRIK SHAKLLAR HAQIDA O’QUVCHILARDA TASAVVUR HOSIL QILISH QOBILYATINI O’STIRISH - Аlimov Аbdusamat Аbdurasulevich (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada oliy o'quv yurtlarida fazoviy shakllar haqida to’liq ma’lumot berib o’tilgan.