ALISHER NAVOIYNING ILMIY MEROSI - Bozorova Gulchehra Nazarovna; Ulug’berdiyeva Gulchehra Aliqulovna (Scientific Impulse, 2023)
Buyuk shoir Alisher Navoiyning ilmiy va ma’naviy merosini o’rganish bo`yicha olib borilayotgan ishlar.Navoiy asarlari tilining o`ziga xosligi va bugungi kunda o`rganilishi, tadqiqotlar.