GURUHLARDA BO‘SH O‘ZLASHTIRUCHI O‘QUVCHILARNI O`QISH MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH - Eminov Bekzodbek Abdujabborovich (Scientific Impulse, 2023)
Guruhlarda bo‘sh o‘zlashtiruchi o‘quvchilarni o`qish malakalarini rivojlantirish xaqida ma’lumotlar berilgan.