БОЖХОНА ТАРТИБ-ТАОМИЛЛАРИНИ СОДДАЛАШТИРИШ ВА УЙҒУНЛАШТИРИШ ТЎҒРИСИДАГИ ХАЛҚАРО КОНВЕНЦИЯГА МУВОФИҚ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНГАН ҲОЛДА БОЖХОНА ТАРТИБ-ТАОМИЛЛАРИНИ ОПТИМАЛЛАШТИРИШ - Ф. Олимжонов (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада божхона тартиб-таомилларини Киото конвенциясига мувофиқ ахборот технологияларидан фойдаланган ҳолда оптималлаштириш ва соддалаштириш масалалари ҳамда Ўзбекистон Республикаси божхона органлари томонидан ушбу йўналишда эришилган ютуқлар ёритиб берилган.