" QASHQADARYO VILOYATI QAMASHI TUMANI QOʻSHKUL QISHLOGʻI GEGRAFIK JOYLASHUVI" - Ermoʻminov-Boʻri Norqoʻchqor oʻgʻli (Scientific Impulse, 2023)
Qashqadaryo viloyati Qamashi tumani Qoʻshqul qishlogʻining Geografik joylashuvi, Archazorlarning inson hayotidagi oʻrni va ahamiyati.Qishloq hayotidagi kattaóra daryosining tutgab oʻrni, Qishloq xoʻjaligi tarmoqlarining rivojlanganlik darajasi, chorvachilik va Dehqonchilikning turlari, Qoramolchilik,Qoʻchilklik ,Echkichilikning insonlar uchun tirikchilik manbayi.