MAKTAB YOSHIDAGI O’SMIRLARNING INTELLEKTUAL RIVOJLANISHI - Yo’lchiyev Davron Rustamjon O’g’li (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada o’smirlarning aqily va intelektual rivojlanish xususiyatlari hamda rivojlanishga tasir etuvchi omillar xorijiy va o’zbekistoning malakali psixologlari tomonidan nazriy yondoshuv asosida tushuntirb berislgan