IJTIMOIY MUAMMOLAR - Safarova Mohinur Alisher qizi (Scientific Impulse, 2023)
Bizga ma'lumki bugungi kunda ta'lim sohasida olib borilayotgan islohatlar bir qancha savollarga sabab bòladi.Bunga misol tariqasida "Qishgi ta'tilning chòzilishini aytib òtsak muboloģa bòlmaydi" 9-yanvarda ta'til mudattining 24-yanvarga kòchirilishi va 20-yanvar kuni yuqorida òtirgan qoshtirnoq ichidagi insonlarni 21-yanvarda òqishni boshlash haqidagi qarorini"kòrsatish mumkin. Bugungi maqollamizda sizga ulardan bir qancha muamollarga yechim topish umiddidamiz.