IQLIM O‘ZGARISHLARI - Xayrullayeva Muxlisaxon Nuriddin qizi; Erkinov Diyorbek Zafarjon o‘g‘li (Scientific Impulse, 2023)
Iqlim o‘zgarishiga olib keladigan harakatlar. Global iqlim o‘zgarishi oqibatlari. Iqlim o‘zgarishining oldini olish masalalari. Iqlim o‘zgarishi – atmosferada parnik gazlari haddan tashqari ko‘p miqdorda to‘planishi.