ONKOLOGIK KASALLIKKA CHALINGAN BEMORLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Raximova Roxat Boysoatovna; Qurbonboyeva Surayyo Sayfiddin qizi; Sanginova Sitora Dilshod qizi (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada onkologik kasalliklar kechishi jarayonlari, onkologik kasallikka chalingan bemorlardagi psixologik holatlari,ushbu kasallikka chalingan bemorlarni davolashda psixologik ta’sirning ahamiyati,onkologik kasalliklarning patogenezi haqida qisqacha fikrlar keltiriladi. Onkologik kasalliklarni davolashda ,eng avvalo bemorlarning ruhiyatini o’rganish lozimligi maqolada muhim o’rinni egallaydi.