TIBBIY TA’LIM BERISHDA KERATIV YONDASHUV - Sharapova Dildora Baxtiyarovna; Ahmadaliyeva Dilnoza Baxtiyorjon qizi; Muxammadov Zafarali A’zamjon o’g’li (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqola tibbiy ta’lim berishda kerativ ta’lim berishning o’ziga hos jihatlarini ochib berishga, afzalliklari va kreativ o’qitish yondashuvlarini ochib berishga qaratilgan.