TIBBIYOT XODIMLARI TOMONIDAN GESHTALT PSIXOTERAPIYASINING QO’LLANILISHI - Melibayeva Roza Nasirovna; Jo’raqulova Nozima To’ychiboy qizi; Tillanazarova Sug’diyona Muxtorjon qizi (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada Gelshtat terapiyasi, tibbiyot xodimlari tomonidan Geshtalt terapiyasini qo’llanilishi va klinik terapiya va gelshtat terapiyasini integratsiyasining samaradorligi haqida so’z boradi.