PSIXOLOGIYADA ONG VA ONG HAQIDAGI NAZARIYALAR - Olimjonova Ziynat; Bo’riyeva Shirin; Sodiqova Nafosat (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada psixologiyada va tibbiyotdagi ong tushunchasi, psixik travmalar va ularga tibbiy yordam ko'rsatishda klinik salomatlik psixologiyasining muhim roli tavsiflanadi va muhokama qilinadi.