DORIXONA SOTUVCHISI TOMONIDAN O’ZBOSHIMCHALIK BILAN DORI TAVSIYA ETISH HOLATLARINING SALBIY OQIBATLARI - Salohiddinova G’azalxon; Egamberdiyeva Zilola Zavqiy qizi; O’ralova Ozoda Rustam qizi (Scientific Impulse, 2023)
Maqolamizda dori sotuvchisi tomonidan o’zboshimchalik bilan dori sotganda kelib chiqadigan holatlar va ularni oldini olish choralarni ko’rib chiqamiz.