XVI ASRDA XUROSONLIK TABIBLAR VA ULARNING FAOLIYATI. - Poyonov Ixtiyor (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada XV asr oxiri va XVI o`rtalarida yashab tibbiyot sohasi frivojiga munosib hissa qo`shgan Xurosonlik tabib Yusuf ibn Muhammad ibn Yusuf at-Tabib al- Haraviy (taxallusi Yusufiy) haqida qisqacha ma`lumotlar beriladi.