TIBBIYOT XODIMINING MUOMALASI TERAPEVTIK JARAYONNING PSIXOPROFILAKTIK ASOSI SIFATIDA - Sharapova Dildora Baxtiyarovna; Qizg’izboyeva Madina; Mirzaahmadova Durdona (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada psixologiyada tibbiyot xodimining muomalasi terapevtik jarayonning psixoprofilaktik asosi sifatida qay darajada ta’sir etishi tavsiflanadi va muhokama qilinadi.