SIFAT MENEJMENTI TIZIMI VA UNI SERTIFIKATLASHTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Abdullayev Jo’ra Xudoyorovich; Toshto’xtarov Asadbek Muzaffar o’g’li; Jumanazarova Sitora Shonazar qizi; Temirova Dilnoza Srajiddin qizi (Scientific Impulse, 2023)
Sifatni boshqarish va sertifikatlashtirish faoliyati iqtisodiyotning bir qancha sohalar va sanoatning barcha tarmoqlarida ishlab chiqarishdagi zamonaviylikni aks ettirish, texnologik jarayonlarni kompleks avtomatlashtirish, ishlab chiqarilayotgan turli mahsulotlarning sifati yuqori darajada, me’yoriy hujjatlarning belgilangan talablariga mos bo’lishini, iste’mol mahsulotlarini aholi uchun xavfsizligini ta’minlash, ilg’or, ko’p yillik tajribadan o’tgan jahon andozalaridan foydalanish va ularni respublikamizda tadbiq etish kabilarni o’zida mujassamlashtirgan.