МЕВАЛАРДАН ДАНАГИНИ АЖРАТИШГА МЎЛЖАЛЛАНГАН ЭНЕРГИЯТЕЖАМКОР МАШИНАНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ - Ш.А.Халимов; С.Маликов; Қ.Ғ.Ўринбоев (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада мамлакатимизда етиштирилаётган мевалардан данагини ажратишга мўлжалланган энергиятежамкор машинани тадқиқот натижалари келтирилган.