ЖИНОЯТ ИШЛАРИНИ СУДДА КУРИБ ЧИКИШ ЖАРАЕНИДАГИ МУАММОЛАР. - Кудайназаров Жахангир Кууатбай улы (Scientific Impulse, 2023)
Жиноят процессининг махсус қисми ўз ичига қуйидаги босқичларни олади: жиноят процессида ишни судга қадар юритиш, биринчи инстанция судида иш юритиш, ҳукм, аж-рим ва қарорларининг қонунийлиги, асослилиги ва адолат-лилигини текшириш, ҳукм, ажрим қарорларини ижро этиш, алоҳида тоифадаги жиноят ишларини юритиш.