MILETLIK FALES - Davronov Faxriddin Odil o’g’li; Ulug’berdiyeva Gulchehra Aliqulovna (Scientific Impulse, 2024)
ushbu maqolada qadimgi Yunonistonda yashagan ilk olimlardan biri Falesning ilm fanga qo’shgan hissasi, hayoti va ijodi, xudolarga bo’lgan qarashlari, hikmatlari haqida qisqacha bayon qilingan.