MAFTUNKOR MATEMATIKA OLAMI - Davronov Faxriddin Odil o’g’li; Ulug’berdiyeva Gulchehra Aliqulovna (Scientific Impulse, 2024)
ushbu maqolada matematikaning kelib chiqishi, rivojlanishi, matematik tushunchalar, hayotimizdagi o’rni, ilm-fan va sanoatda qo’llanilishi va uning bo’limlari haqida qisqacha bayon qilingan.