O’RIK MAHSULOTLARINING FOYDALARI VA ISHLATILISHI

O’RIK MAHSULOTLARINING FOYDALARI VA ISHLATILISHI

Авторы

  • D.M.Xatamova Farg’ona davlat universiteti o’qituvchisi

Ключевые слова:

o’rik qoqisi, konserva, karotin, vitaminlar, diyeta, kalloriya.

Аннотация

Ushbu maqolada o’rik mevasi, qoqisi, konservasi va sharbatidan diyetologiyada foydalanish, ularning foydalari haqida so’z yuritiladi.

Библиографические ссылки

Овчинников, Биоорганическая химия. Москва. Просвещение. 1987.

И.Р.Асқаров. Табобат қомуси. Тошкент. “Mumtoz so’z”. 2019.

Туракулов Ё.X. Биохимия.—Т.: Узбекистон, 1995.— 480 б.

Загрузки

Опубликован

2023-09-01

Как цитировать

D.M.Xatamova. (2023). O’RIK MAHSULOTLARINING FOYDALARI VA ISHLATILISHI. Новости образования: исследование в XXI веке, 1(12), 498–501. извлечено от https://nauchniyimpuls.ru/index.php/noiv/article/view/11428
Loading...