MATBUOT KONFERENSIYASI DARSI MISOLIDA G’O’ZA GENETIKASI VA SELEKSIYASI MAVZUSI DOIRASIDA O’QUVCHILARNI BILIM VA KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH USLUBLARI - Mirabbos Mirzakarim o’g’li, Mirzaxalilov; Abutolib Axmadali o’g’li, Yoqubov (Новости образования: исследование в XXI веке, 2022)
Ushbu maqolada g’o’za genetikasi va seleksiyasi mavzusi doirasida matbuot konferensiya darsining mohiyati va o’quvchilar erishishi mumkin bo’lgan yutuqlar to’g’risida fikr yuritiladi.