GLUTAMINNING KOMLEKS BIRIKMALARI - Jumayeva Zarina Rustam qizi (Новости образования: исследование в XXI веке, 2023)
Ushbu tadqiqiotda sintez glutamin asosida kompleks birikmalarning fizik-kimyoviy xossalarini o`rganish va turli kvant-kimyoviy parametrlarining natijalar tahlili keltirilgan.