CHEGARAVIY MASALALARNI YECHISHDA GRIN FUNKSIYASINI QO‘LLANISHI - Sayliyeva Gulrux Rustam qizi (Новости образования: исследование в XXI веке, 2024)
Chiziqli integral tenglamalar matematikaning ko‘plab sohalari uchun muhim ahamiyatga ega hisoblanadi. Ushbu maqolada integral tenglamalar va differensial tenglamalar orasidagi munosabatlar o‘rganilib, ba’zi differensial tenglamalarni yechish masalasini integral tenglamani yechishga keltirish usullaridan biri tahlil qilingan.