SHOLG‘OM ORGANIZM UCHUN FOYDA VA ZARARLARI,XUSUSIYATLARI,TANLASH QOIDALARI
Ключевые слова:
Sholg‘om, oziq-ovqat, tibbiyot, kaloriya tarkibi, foyda va zarari, glyukorafanin.Аннотация
Ushbu maqolada sholg‘om tarixi, uning odam organizmiga bo‘lgan foydasi va zararlari, tibbiyotda qo‘llanilishi, tanlash va saqlash qoidalari, kaloriya tarkibi va uni iste'mol qilish qoidalari keltirilgan.
Библиографические ссылки
Ismoil To‘xtasinov ,, Shifoman-shifo " kitobi 1991- yil Toshkent . 68- bet.
Mahmudjon Mahdum ,,1001 tibbiy hikmat " kitobi 2013- yil Toshkent qayta nashr.23- bet
Загрузки
Опубликован
2023-02-01
Как цитировать
.Dumanov , B., Obidjanova , . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . M., & Xoshimova, V. . (2023). SHOLG‘OM ORGANIZM UCHUN FOYDA VA ZARARLARI,XUSUSIYATLARI,TANLASH QOIDALARI. Новости образования: исследование в XXI веке, 1(7), 223–226. извлечено от https://nauchniyimpuls.ru/index.php/noiv/article/view/5190
Выпуск
Раздел
Articles