MATEMATIKA FANINI O’QITISH JARAYONIDA NAZARIY PEDAGOGIKADAN FOYDALANISHNING MUHIM JIHATLARI.

MATEMATIKA FANINI O’QITISH JARAYONIDA NAZARIY PEDAGOGIKADAN FOYDALANISHNING MUHIM JIHATLARI.

Authors

  • Yulchibayeva Gulnoza Bahodirovna O'zbekiston Respublikasi Ichki ishlar vazirligi matematika fani o'qituvchisi

Keywords:

Matematika,nazariya,amaliy,pedagogika,natija,o’quvchi.

Abstract

Ushbu maqolada matematika fanini o’qitish jarayonida nazariy pedagogika haqida hamda dars o’tish jarayonida zamonaviy metodlar haqida fikr yuritilgan.

References

Karimov I. A. «Kadrlar tayyorlashning milliy dasturi», T. «0‘zbekiston», 1997. f3>

Azlarov Т., Monsurov X . Matematik analiz. -Т.: «O‘qituvchi». 1986.

Algebra va analiz asoslari: o‘rta maktablaming 10-11 sinflari uchun darslik (Sh.O. Alimov, Yu.M.Kolyagin, Yu.V.Sidorov, M.I.Shabunin) Т., «0‘qituvchi», 1996 va uning keyingi nashrlari.

Alixonov S. «Geometriya darslarida umiimlashtirish» Т., «0‘qituvchi», 1989.

Alixonov S. «Matematika o‘qitish metodikasi». Т., «0‘qituvchi» 1992.

Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.

Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.

Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.

Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.

Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.

Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.

Downloads

Published

2022-08-01

How to Cite

Gulnoza Bahodirovna, Y. . (2022). MATEMATIKA FANINI O’QITISH JARAYONIDA NAZARIY PEDAGOGIKADAN FOYDALANISHNING MUHIM JIHATLARI. Scientific Impulse, 1(1), 51–54. Retrieved from http://nauchniyimpuls.ru/index.php/ni/article/view/199
Loading...