MATEMATIKA FANINI O’QITISH JARAYONIDA NAZARIY PEDAGOGIKADAN FOYDALANISHNING MUHIM JIHATLARI.
Ключевые слова:
Matematika,nazariya,amaliy,pedagogika,natija,o’quvchi.Аннотация
Ushbu maqolada matematika fanini o’qitish jarayonida nazariy pedagogika haqida hamda dars o’tish jarayonida zamonaviy metodlar haqida fikr yuritilgan.
Библиографические ссылки
Karimov I. A. «Kadrlar tayyorlashning milliy dasturi», T. «0‘zbekiston», 1997. f3>
Azlarov Т., Monsurov X . Matematik analiz. -Т.: «O‘qituvchi». 1986.
Algebra va analiz asoslari: o‘rta maktablaming 10-11 sinflari uchun darslik (Sh.O. Alimov, Yu.M.Kolyagin, Yu.V.Sidorov, M.I.Shabunin) Т., «0‘qituvchi», 1996 va uning keyingi nashrlari.
Alixonov S. «Geometriya darslarida umiimlashtirish» Т., «0‘qituvchi», 1989.
Alixonov S. «Matematika o‘qitish metodikasi». Т., «0‘qituvchi» 1992.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.