THE USE OF PAINTS AND VARNISHES IN AUTOMOBILE TRANSPORT
Keywords:
car, transport, paint, varnish, use, car parts, process.Abstract
In the socio-economic life of the Republic of Uzbekistan, Road Transport and highways, which are another important part of the transport system, also occupy one of the important places. There is not a single sector of the national economy that does not use Road Transport. The importance of automobile transport in the transportation of cargo and passengers over short distances, in the provision of services to residents and organizations in settlements where there are no other types of modern transport, especially in mountainous areas that are unfavorable for transportation, is invaluable. This article will walk you through ideas and considerations about the use of paints and varnishes in road transport.
References
Amirov A., Geyumov A. Mechanical engineering technology. Training manual. - Tashkent, Uzbekistan: 2003
Gurin F.V., Klepikov V.D., Rein V.V.. Automotive technology. Textbook. - Tashkent, 2001
Mamatov X. Cars. Part 1. Textbook. - Tashkent, Uzbekistan: 1995
Mamatov X. Cars. Part 2. Textbook. - Tashkent, Uzbekistan: 1998
Feyzullaev E. and others. The structure and theory of the vehicle. Textbook. - Tashkent, new age generation: 2006
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.