Oʻt pufagi haqida maʼlumot. U — ovqat hazm qilish tizimining muhim aʼzolaridan biri boʻlib, jigar chiqargan oʻt suyuqligini toʻplash va quyultirib berish vazifasini bajaradi

Oʻt pufagi haqida maʼlumot. U — ovqat hazm qilish tizimining muhim aʼzolaridan biri boʻlib, jigar chiqargan oʻt suyuqligini toʻplash va quyultirib berish vazifasini bajaradi

Авторы

  • To’lakov N.Q Andijon davlat universiteti kimyo kafedrasi o’qituvchisi, kimyo fanlari doktori
  • Karimov S.D Andijon davlat universiteti Magistratura ta’lim bosqichi kimyo yo’nalishi 1 kurs talabasi

Ключевые слова:

Oʻt pufagi haqida maʼlumot. U — ovqat hazm qilish tizimining muhim aʼzolaridan biri boʻlib, jigar chiqargan oʻt suyuqligini toʻplash va quyultirib berish vazifasini bajaradi

Аннотация

OʻT PUFAGI KASALLIKLARI VA  UNI DAVOLASHDA ISHLATILADIGAN DORI VOSITALARINING KIMYOVIY TARKIBI ASOSIDA SINFLASH

Библиографические ссылки

Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.

Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.

Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.

Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.

Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.

Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.

Загрузки

Опубликован

2022-08-01

Как цитировать

N.Q, T., & S.D, K. (2022). Oʻt pufagi haqida maʼlumot. U — ovqat hazm qilish tizimining muhim aʼzolaridan biri boʻlib, jigar chiqargan oʻt suyuqligini toʻplash va quyultirib berish vazifasini bajaradi. Научный Импульс, 1(1), 63–64. извлечено от http://nauchniyimpuls.ru/index.php/ni/article/view/204

Выпуск

Раздел

Статьи
Loading...